1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Eski milli kalecinin parmağı koptu

Fenerbahçe ve Milli Takımın eski kalecisi ve halen Gençlerbirliği'nde kaleci antrenörü olan Yaşar Duran, Antalya'da Fenerbahçe-Sivasspor Lig maçını izlemek için gittiği bir dernekte çıkan kavgayı ayırmak isterken yaralandı.

Eski milli kalecinin kavgada kopan parmağı 6 saat süren ameliyatın ardından yerine dikildi.

Fenerbahçe ve Milli Takımın eski kalecilerinden Yaşar Duran, geçtiğimiz hafta Antalya'da arkadaşının lokalini işlettiği Marmara Derneği'ne giderek Fenerbahçe-Sivasspor lig maçını izlemek istedi.

Bu sırada dernek işletmecisi ile aralarında sorun olan 5 kişi, ellerinde beysbol sopaları ve döner bıçakları ile içeri girerek dernek işletmecisi Mete S.'ye saldırdı. Saldırganlar dernekte bulunan eski kaleci ve 2 kişiyi dövdükten sonra kaçtı.

Başına ve vücudunun diğer bölümlerine darbe alan Yaşar Duran'ın serçe parmağının da koptuğu anlaşıldı. Yaşar Duran ile Mete S. olayın ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Eski milli kalecinin kopan parmağı ortopedi uzmanları tarafından 6 saat süren ameliyatın ardından yerine dikildi. Kafa travması geçirme tehlikesi bulunan Yaşar Duran'ın tedavisi önceki gün tamamlandı. Sağlık durumu düzelen ve halen Gençlerbirliği'nde kaleci antrenörü olarak görev yapan Yaşar Duran'a 3 ay işgöremez raporu verileceği öğrenildi.

Bugün taburcu olması beklenen Yaşar Duran, saldırı anını unutamadığını belirterek "Resmen şoka uğradım. Antalya'da bulunduğum için arkadaşım olan Mete S.'yi arayarak Fenerbahçe-Sivasspor maçını nerde izleyebileceğimi sordum. Beni işlettiği derneğe davet etti. Gittiğimde içeri 5 kişi ellerinde sopa ve kılıç gibi bıçaklarla girdi. Araya girmek isterken bana da vurmaya başladılar. Dakikalarca bize vurduktan sonra kaçtılar. Kurtulduğumuza sevindik" dedi.

Polis, olayın ardından yaptığı araştırmada Yaşar Duran ve Mete S.'ye saldıran kişileri belirledi. Zanlıların isimlerini belirleyen polis, olaydan 2 gün sonra 5 kişiden 2'sini yakaladı. Saldırıyı gerçekleştirenler arasında bulundukları belirtilen 2 kişi Asayiş Bürosu'nda sorgulandıktan sonra Adliye'ye sevk edildi. Firari durumda bulunan 3 kişinin aranmasına devam edildiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 13:22:47
Güncelleme :7 Mart 2009 Cumartesi 13:32:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?