1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Eski rektör iki başkan buluştu

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr.Yılmaz Büyükerşen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın'ı ziyaret etti. Büyükerşen, “Antalya'da çok güzel işler yapılacak. Biz Akaydın hoca ile Türkiye'ye model olacağız” dedi.

Antalya'ya günü birlik ziyaret için gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir eski Valisi Ali Fuat Güven, Anadolu Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Engin Ataç, işadamı Hüseyin Özdilek ve Hasan Kırcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın'ın konuğu oldu.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Prof. Dr. Mustafa Akaydın ile çok iyi dost ve arkadaş olduklarını belirterek “Antalya'ya günübirlik geldik. Gelmişken yeni başkana uğramadan geçemedik. Asıl ziyaretim üst kadrolarımla daha sonra olacak. Başkan Akaydın'a 10 yıllık belediye başkanlığı deneyimimi aktaracağım” dedi.

Antalya'nın çok şanslı bir il olduğunu vurgulayan Başkan Büyükerşen “Antalyalılar çok şanslı. Bilsinler ki Antalya'da çok güzel hizmetler yapılacak. Biz Mustafa Akaydın ile Türkiye'ye model olacağız. Antalya büyük potansiyel taşıyor. Başkan Akaydın bu potansiyeli, Antalya ve Türkiye lehine kullanacak. Bizler akademik kökenli insanlarız. Hoca takımı diyorlar. Ancak hoca takımı teorikliği pratikliğe çok iyi hizmetlerle dönüştüren ekiplerdir. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

BÜYÜKERŞEN BENİM İÇİN MODEL

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın da, Eskişehir heyetinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Akaydın, 3 hafta önce Eskişehir'e gittiğini hatırlatarak kente hayran kaldığını söyledi. Yılmaz Büyükerşen'in kendisi için çok özel ve model bir belediye başkanı olduğunu belirten Başkan Akaydın, Büyükerşen'in deneyimlerinden faydalanacağını kaydetti.

ÖZDEMİR ÖZOK BÜYÜKŞEHİR'DE

Öte yandan ziyarette, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok, Antalya Baro Başkanı Av. Zafer Köken, eski Baro Başkanı Zeki Durmaz da bulundu. Özok, Başkan Akaydın'a görevinde başarılar diledi. Başkan Akaydın da Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok'a ziyaretleri anısına plaket verdi. (CE)

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 15:43:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?