1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Eski ve yeni siyasetçilerden destek

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel ve AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Orhan Tolunay’a Antalya siyasetine yön veren eski ve yeni siyaset adamlarından tam destek geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Menderes Türel, AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Orhan Tolunay, AK Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayları, Zihni Kilit, Bahadır Yantaç ve Cihan Bulut ile birlikte Antalya siyasetine yön veren eski ve yeni siyaset adamlarıyla Zamora Börekçisi'nde biraraya geldi.

Aralarında, 1994-1999 Dönemi Muratpaşa Eski Belediye Başkanı Mehmet Manavoğlu, 1999 ve 2004 DYP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Fırtına, 1999 MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gürhan Mandacı, DP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Fethi Avşar gibi Antalya'nın önemli siyasi kişileri 29 Mart seçimlerinde Menderes Türel ve Orhan Tolunay'a destek vereceklerini açıkladı.

İşin içine siyaset girdiği için Muratpaşa'nın yeterli hizmeti alamadığından üzüntü duyduğunu belirten Menderes Türel, "Amacımız ahenkli bir yönetim ile uyumlu bir şekilde önümüzdeki dönem Antalya'nın her yerine hak ettiği hizmeti götürmek. 5 yıl boyunca ne yaptığımızın en yakın tanıkları sizlersiniz. Sizler Antalya siyasetine yön veren değerli kişilersiniz. Antalya siyasetinin kaderini tayin edenlersiniz. Sizlerle aynı masada olmaktan gurur duyuyorum. Sizler istediğiniz zaman tarih yazarsınız. Adalet Parti ve Anavatan Partisi dönemlerinde birçok kez tarih yazdığınıza şahit oldum. Desteklediğiniz adayın nasıl zafere ulaştığını gördüm. Bu süreçte her zaman farklı görevlerle de olsa yanınızdaydım. Şimdi Antalya'da, verdiğiniz destekle, yeniden tarih yazma zamanı geldi. Antalya'nın her ilçesinde ve Büyükşehir Belediyesi'nde bunu başaracağız. Desteğiniz bizim için çok önemlidir. Çok daha güçlü olarak yolumuza birlikte yürüyoruz. Bu birliktelikten kazanan Antalya olacak" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 18:21:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?