22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Eşlerinden boşanan 2, kadın intihar etti

Antalya’da eşlerinden boşanan 2 kadın, intihar ederek yaşamlarına son verdi. 
100. Yıl Caddesi Yörükoğlu Apartmanı’nda annesiyle beraber yaşayan 1 çocuk annesi Hatice Gökbulut (27), geceleyin çok miktarda ilaç alarak intihar etti. Sabah saat 09.00 sularında ailesi tarafından ölü bulunan Gökbulut’un cesedi, otopsi yapılmak üzere Antalya Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Gökbulut’un bir süre önce eşinden ayrıldığı ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Olay yerinde görüntü almak isteyen gazeteciler, Gökbulut’un yakınlarının tepkisiyle karşılaştı.

Antalya’daki ikinci intihar olayı ise, Aksu Beldesi’ndeki Cihadiye Mahallesi’nde meydana geldi. Eşinden ayrıldığı öğrenilen ve dayısının yanında yaşayan Neslihan Köksal (20), dün gece tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Savcılığın yaptığı ilk incelemeden sonra Köksal’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Köksal’ın bir süredir psikolojik bunalımda olduğu belirtildi.
Her iki olayla ilgili olarak tahkikatın sürdüğü bildirildi.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2004 Pazar 16:05:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cengiz cansız IP: 85.106.136.xxx Tarih : 28.12.2005 22:07:07
cinayetler araştırılmaz. mutlaka birinin silah tutmuş olması gerekmez bir cinayet için. basit ülke basit insanlar... harcanan bir ömür... anneler bile satarmış kızlarını ben bunu anladım aradan geçen bunca zamandan sonra... yayınlamasanızda olur...zaten aradan uzun zaman geçti ... ama ben hala uyumuyorum...