16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Esnaf temsilcileri iftarda buluştu

ESNAF TEMSİLCİLERİ İFTARDA BULUŞTU

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, AESOB’a bağlı Antalya merkezdeki odaların yöneticilerine iftar yemeği verdi.

AESOB’ta düzenlenen iftara, odaların başkan ve yöneticilerinin yanı sıra Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin, Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Deniz Fırat Budak da katıldı.

300 civarında oda yöneticisinin katıldığı iftarda konuşan AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, “Seçimlerden sonraki ilk iftarımız. Bazı oda yöneticilerimiz yeni göreve seçildi. Odalarımızla biraraya gelmek, tanışmak, Ramazan ayının ahengine uygun bir iftar yapmak amacıyla bu yemeği düzenledik. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Aktekin Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın şehir dışında olduğu için yemeğe katılamadığını belirterek, esnaf temsilcileri ile birarada olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da esnaf temsilcileri ile iftarda bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Tütüncü, Ramazan ayının yardımlaşma duygusunun en üst seviyede olduğu günler olduğunu, bu günleri en iyi şekilde değerlendirme dileğinde bulundu.

ESNAF TEMSİLCİLERİ İFTARDA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 14:14:05
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 16:14:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?