22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Esnaftan Öner'e plaket

Akdeniz Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Dal, sanayi sitesine yaptığı alt ve üst yapı hizmetlerinden dolayı Kepez Belediye Başkan Erdal Öner’e, teşekkür plaketi verdi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’in, ilçeye yaptığı hizmetler takdir görmeye devam ediyor. İlçenin çağdaş bir görünüm kazanması için alt ve üst yapı hizmetlerinde rekor kıran Başkan Öner, esnafın sorunlarının çözümüyle de yakından ilgileniyor. İlçe esnafının tamamına yakınını ziyaret eden Öner, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Akdeniz Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin Genel Kurulu’na katıldı.

Sanayi esnafının büyük ilgi gösterdiği Başkan Erdal Öner, burada yaptığı konuşmada ilçe esnafının sıkıntılarının çözümü için çalıştıklarını, çalışmaya da devam edeceklerini söyledi.

Akdeniz Sanayi Sitesi’nin fiziki alandaki sorunlarının çözümü için de hizmet ürettiklerini hatırlatan Öner, “Hurdacı kirliliğinden temizlediğimiz Akdeniz Sanayi Sitesi’ni, yeşil kuşak projesi ile güzelleştirdik. Sıcak asfalt çalışmasıyla, çamur ve toz çilesini bitirdik. Sanayi sitesindeki esnafımızı ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledik. Bundan sona da her zaman sizlerin yanındayız. Sorunlarınızın çözümü için de çalışmaya, hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Akdeniz Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Dal da, hizmetlerinden dolayı Başkan Öner’e, teşekkür plaketi verdi.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 12:39:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?