22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Esnaftan teşekkür plaketi

ESNAFTAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Atatürk Caddesi, Kalekapısı ve Kapalı Yol esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Kalekapısı Esnafları Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği, (KALEDER) esnafa olan desteğinden dolayı Başkan Akaydın’a teşekkür plaketi verdi.

Büyekşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Işıklar Caddesi’ndeki çalışmaların 15 Mayıs’ta tamamlanacağını belirterek, turizm sezonu sonrasında Atatürk Caddesi’nde bir düzenleme yapmayı planladıklarını kaydetti. Esnafın sorunlarına çözüm için her türlü desteği verdiğini kaydeden Başkan Akaydın, kent merkezinde caddeleri canlandıracak düzenlemelerin etap etap yapılacağını açıkladı.

Kalekapısı ve Kazım Özalp Caddesi’ni (Kapalı Yol) gezen Başkan Akaydın, Kazım Özalp Caddesi’nin LED teknolojisiyle ışıklandırılması için çalışma başlattıklarını anlattı. KALEDER üyeleri ile buluşan Başkan Akaydın, bölge esnafının sorunlarını dinledi. Dernek Başkanı Giray Parlak, Başkan Akaydın’a sorunları içeren bir dosya sundu esnafa verdiği destek dolayısıyla teşekkür plaketi verdi.

Kaleiçi ile ilgili yönerge hazırladıklarını belirten Başkan Akaydın, “Esnafın da desteğiyle Kaleiçi’ni canlandıracak çalışmalar yapacağız. İlimize gelen turistlerin pek azı kent merkezine geliyor. Kente ulaşımı rahatlatacağız. Şehir turları planlamak için girişim başlattık. Yeni cazibe alanları yaratmak için düğmeye bastık. İlk etapta Minicity alanında yapacağımız dev akvaryum ve Atatürk Parkı’nda gerçekleştireceğimiz Plantalya şehir içi turizmine katkı koyacak” diye konuştu.

ESNAFTAN TEŞEKKÜR PLAKETİ
ESNAFTAN TEŞEKKÜR PLAKETİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 13:13:00
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 13:31:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?