21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Etkinlikler şenlik havasında geçti

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Yeşilbayır Atatürk Kültür Parkı anfi tiyatrosunda 3 hafta üst üste gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri 5 bin civarında bölge insanını bir araya getiren organizasyon oldu.

Bu yıl ilk defa düzenlenen Ramazan Etkinlikleri Yeşilbayır Beldesi'nde adeta şenlik havasında kutlandı. Kutlamalar Yeşilbayır Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Kültür Parkı içerisindeki bin 200 kişilik anfi tiyatro da gerçekleştirildi. Gösterileri Yeşilbayır'ın yanı sıra Döşemealtı, Yağca, Çığlık, Düzlerçamı ve Antalya merkezden çok sayıda davetli keyifle izledi.

Ramazan ayı etkinliklerinin üçüncü ve sonuncusu yine birbirinden güzel gösterilerle izlemeye gelenleri büyüledi. Sahneye ilk olarak çıkan sihirbaz ilizyon gösterisiyle özellikle çocuklar tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Ardından Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmezi olan Hacivat-Karagöz gölge oyunu sahnelendi. Orta oyunu ise büyüklerin olduğu kadar küçükleri de coşturdu, tiyatrocuları ayakta alkışlayan davetliler gecenin sonunda Konservatuar sanatçılarının müzik ziyafetine ortak oldular.

Ramazan etkinlikleri başladığı günden bu yana vatandaşları yalnız bırakmayan Yeşilbayır Belediye Başkanı Hasan Akalın, üçüncü ve son programı yine davetlilerle birlikte izledi. Ramazan şenlikleri nedeniyle Atatürk Kültür Parkı Anfi Tiyatrosu, bugüne kadar yaklaşık 5 bin kişiye ev sahipliği yaptı.

Yeşilbayır Belediyesi olarak önemli bir sosyal sorumluluğu yerine getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Hasan Akalın, emeği geçen herkesi kutladı.

Akalın, "Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel olmak üzere sanatçısından, teknik ekibine, belediye personelinden gösterileri izlemeye gelen bütün herkese yürekten teşekkür ederim. Bundan sonra da benzer organizasyonlarla bütün bölge insanını bir araya toplamak en büyük isteğim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 10:01:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?