21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Eurovizion starı Ruslana Antalya'da

2004 Eurovision şarkı yarışması birincisi, Ukrayna Parlamentosu Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Ruslana, konser vermek için geldiği Antalya'da basın toplantısı düzenledi. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken dünyaca ünlü sanatçı, daha sonra otelin havuz başında ve deniz kenarında basın mensuplarına poz verdi. 

Türkiye'de 4 ayrı yerde vereceği konser öncesi Antalya'ya gelen Ruslana, konaklayacağı Beldibi'ndeki 7 yıldızlı Sungate Otel'de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Konuşmasına "Türkiye'yi çok seviyorum ve burası benim ikinci vatanım" diyerek başlayan Ruslana, konser vermek için gittiği bütün ülkelerde Türkiye'den övgüyle söz ettiğini söyledi. Konuşmasına bir süre ara veren ünlü sanatçı ve milletvekili, Ortadoğu'da yaşanan savaşta hayatını kaybedenler ve geçtiğimiz hafta Antalya'da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 5 emniyet mensubu için basın mensuplarını bir dakikalık saygı duruşuna davet etti. Ortadoğu'da suçsuz yere birçok masum insanın öldüğünü hatırlatan Ruslana, gerekirse bölgeye gidebileceğine dikkat çekti. 

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Ruslana, Ukrayna'nın çok serbest bir ülke olduğunu belirterek, "Biz demokrasi istiyoruz. Ukrayna'da demokrasi var ama çok şeyler eksik. Ben cumhurbaşkanına inanıyorum ve güveniyorum. İnşallah her şey iyi olacak. Başka ülkeler, Ukrayna'nın politikalarını etkiliyor. Her ülke kendi sorunlarını kendisi halletmelidir. Benim için politika değil, insanlık önemlidir. Herkes söyleyeceklerini kalpten söylemelidir. Ben her zaman doğruları söylerim" dedi. 

Önümüzdeki günlerde Antalya'da konser verecek olan megastar Tarkan ile ilgili bir soruya ise Ruslana, "Tarkan ile bugüne kadar hiç tanışmadım. Kaldığı otelin odasından çıkarsa tanışırız. Onunla beraber hem Türkiye'de hem de Ukrayna'da konser vermek isterim. Tarkan büyük bir sanatçı. Ama beni de çok seviyorlar" cevabını verdi. 

Ünlü sanatçı Ruslana, basın toplantısının ardından ise kaldığı otelin havuz başında basın mensuplarına poz verdi. Daha sonra deniz kenarına inen Ruslana, Akdeniz'in doyumsuz manzarasını seyretti.
iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2006 Çarşamba 21:21:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi-köçek IP: 88.226.10.xxx Tarih : 1.08.2006 17:06:45
bizim ülkemiz türkiye,de insan kendini cennette gibi görüyor değilmi ruslana hanım.ülkemizin güzelliğini gittigin yerlerde anlattiğin içinde ayrıca teşekür ederiz.ayrica bizim ülkemizde insanlar özgürlüğünce yaşarlar.saygılarımla.erdal geyikçi köçek......!