7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Ev hanımlarının fitness keyfi

Antalya'da şehrin çeşitli bölgelerindeki fitness parklar, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte özellikle ev hanımlarından yoğun ilgi görüyor. 

Antalyalı kadınlar, yaz aylarının yaklaşması nedeniyle Kepez Belediyesi sınırları içerisinde bulunan fitness parklara akın etmeye başladı. Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitim Spor Meslek Yüksekokulu'na bağlı öğretim üyeleri de, genç kızların zayıflamak, ev hanımlarının ise hastalıklardan kurtulmak için akın ettiği parklarda vatandaşlara uygulamalı dersler veriyor. Eşlerini işe uğurladıktan sonra fitness parklara gelerek spor yaptıklarını söyleyen ev hanımları, "Ellerimizde ve ayaklarımızda kireçlenmeler oluştu. Spor yaparak rahatlıyoruz, hastalıklardan kurtuluyoruz. Kilo verme derdinde değiliz" dedi. 

Parkta 14 yaşındaki torunu Ozan Doğan ile karşılıklı spor yapan 70 yaşındaki Gülseren Etkin isimli bayan, bol bol parklara gelerek fitness aletleriyle spor yaptığını söyledi. 

Gülveren Mahallesi'nde bulunan Teksarnıç Parkı'na gelerek vatandaşlarla birlikte spor yapan Kepez Belediye Başkan Yardımcı Mesut Kocagöz, "Kepez Belediyesi sınırları içerisinde bulunan bütün parklara fitness aletleri yerleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Akdeniz Üniversitesi'ndeki hocalarımız da hafta sonları parklarda fitness aletlerinin nasıl kullanılması gerektiğini vatandaşlarımıza uygulamalı olarak gösteriyorlar" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2007 Cumartesi 18:58:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?