16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Ev kadınına şantaj!

ANTALYA'DA ŞANTAJ İDDİASI

Antalya'da ilişkiye girdikleri bir kadının ses kayıtlarını internette yaymak ve bunu kadının kızına söylemekle tehdit ederek para isteyen 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya'nın Aksu ilçesinde ev kadını H.K. (38) internette tanıştığı R.K. (44) ve arkadaşı Ş.M.'nin (19) kendisini 'Cinsel ilişkinin ses kayıtlarını internette yayınlamak ve kızına dinletmekle' tehdit ettiği gerekçesiyle Aksu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne başvurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, H.K.'nın seri numaraları alınmış 10 bin lirayı bir alışveriş merkezinde zanlı Ş.M.'ye vermesini istedi. Ş.M. ile telefonla iletişime geçen H.K., paraları alışveriş

merkezindeki bir kafede buluştuğu Ş.M.'ye verdi. Bu sırada ekipler Ş.M.'yi önceden seri numaraları alınmış paralarla birlikte gözaltına aldı. Ş.M.'nin ifadesi doğrultusunda kadına şantaj yaptığı iddia edilen R.K. da gözaltına alındı.

Zanlılardan R.K.'nın, şantaj yaptığı H.K.'nın kızı E.S. ile bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı, ardından annesi H.K. ile de telefonla görüşmeye başladığı belirtildi. Zanlı R.K.'nın Konyaaltı'ndaki bir pansiyonda cinsel ilişkiye girdiği H.K.'dan şantajla 4 bin lira aldığı öne sürüldü.

Ev kadını H.K.'yı cinsel ilişkinin ses kayıtlarını kızına dinletmek ve internette yayınlamakla tehdit eden R.K.'nın 10 bin lira daha para istediği ileri sürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2010 Perşembe 16:14:03
Güncelleme :30 Aralık 2010 Perşembe 16:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?