1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Evcilmen'e ANŞOYAD'dan ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Antalya Şair, Ozan, Yazar, Ressam ve Bestekarlar Kültür Derneği’ni (ANŞOYAD) kabul etti.

ANŞOYAD Başkanı Şükrü Erciyeslioğlu, kültür ve sanata katkıları, sanatçılara desteği nedeniyle Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen’e teşekkür etti.

Erciyeslioğlu, yaklaşık 260 üyesi olan ANŞOYAD gibi, bir çok kamu yararı amacı taşıyan dernek ve örgütlerin mekan sorununu da çözen Başkan Evcilmen’e teşekkür ederek, “Hiçbir kamu görevlisinin ve belediye başkanının göstermediği özveriyi gösterip sanata ve sanatçıya sahip çıktınız. Antalya ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek kamu yararı olan kültür sanat derneklerine yer verdiniz. Bizi hiç yalnız bırakmıyorsunuz” dedi.

‘Şimdi yapacağımız daha çok iş var’ diyen Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen ise ANŞOYAD üyelerini ağırlarken, Antalya’nın kültür sanat kenti olmasına büyük önem verdiklerini söyledi.

ANŞOYAD Başkanı Erciyeslioğlu, ziyaret sonunda sanata ve sanatçıya desteğinden dolayı Başkan Evcilmen’e teşekkür plaketi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 14:00:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?