16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Evcilmen'in oğluna gözaltı!

ANTALYA'DAKİ KASIRGA OPERASYONU

Antalya'da belediyelerin temizlik ihalelerine fesat karıştırıldığı iddiasıyla başlatılan Kasırga operasyonu kapsamında Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in oğlu Seren Evcilmen 'şüpheli' sıfatıyla gözaltına alındı.

Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Organize Suçlar Büro Amirliği tarafından temizlik ihalelerine fesat karıştırıldığı iddiasıyla başlatılan Kasırga operasyonu kapsamında Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in oğlu Seren Evcilmen gözaltına alındı.

Kasırga operasyonu kapsamında tutuklanan Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürü M.B.K ve yardımcısı H.Ö'nün Antalya'da bulunan bir unlu mamüller şirketinden rüşvet olarak Seren Evcilmen'e ait Lara bölgesi Kemerağzı Köyü'nde bulunan at çiftliğine şemsiye aldırdığı iddia edildi. Seren Evcilmen'in bu konuyla ilgili ifade verdikten sonra serbest bırakıldığı belirtildi.

Antalya'da 7 Haziran tarihinde başlatılan 'Kasırga' operasyonunda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe'nin de aralarında bulunduğu 20'si kamu görevlisi 36 kişi tutuklanmıştı.

ANTALYA'DAKİ KASIRGA OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2010 Pazartesi 18:42:00
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 09:14:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?