22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Evlenmek için kendini yakacaktı

NİŞANLISIYLA EVLENEMEYİNCE ÖLMEK İSTEDİ

Antalya'da, yetiştirme yurdunda büyüdüğü bildirilen bir genç, maddi imkansızlık nedeniyle nişanlısıyla evlenemediğini söyleyip Antalya Valiliği önünde kendini yakmak istedi

Antalya'da, yetiştirme yurdunda büyüdüğü bildirilen Osman G. adlı genç, maddi imkansızlık nedeniyle nişanlısıyla evlenemediğini söyleyip Antalya Valiliği önünde kendini yakmak istedi. Elindeki benzin bidonunu üzerine boşaltan Osman G., Antalya Valisi Alaaddin Yüksel ile görüşmek istediğini söyledi. Cebinden çıkardığı çakmakla kendini yakacağını söyleyen gence valilik önündeki polisler müdahale etti ancak başarılı olamadı.

SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ İKNA ETTİ

Bu sırada aracı ile Antalya Valiliği önünden geçen Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Özen, olayı görünce Osman G.'nin yanına gitti. Osman G.'nin sıkıntılarını dinleyen, iş ve evlilik için destek sözü veren Ramazan Özen'in ikna çabaları sonuç verdi. Ramazan Özen ile birlikte Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne giden Osman G., "Ben yurt çocuğuyum. Nişanlıyım, evlenmek istiyoruz ama maddi imkansızlık nedeniyle evlenemiyoruz. Elimden hiçbir şey gelmiyor.Yapacak başka bir şeyim yoktu" diye yakındı.

NİŞANLISIYLA EVLENEMEYİNCE ÖLMEK İSTEDİ
NİŞANLISIYLA EVLENEMEYİNCE ÖLMEK İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 11:02:03
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 11:27:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?