21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Evlilik fuarında toplu nikah

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Detay Fuarcılık tarafından düzenlenen Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı kapsamında toplu nikah töreni yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, imkansızlık nedeniyle bugüne kadar resmi nikahı kıyılmayan ve yeni evlenen 10 çiftin nikahını kıydı.

Başkan Türel, nikah töreninde yaptığı konuşmada, çeşitli nedenlerden dolayı nikahı kıyılamayan ve yeni evlenen çiftlerin nikahlarını kıymaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Evlilik müessesesinin kutsallığına değinen Türel, "Çiftleri mutluluk yolculuğuna uğurlamaktan son derece mutluyum. Belediye başkanı olarak en büyük keyif aldığım görevlerden biri nikah kıymaktır" dedi.

Daha sonra çiftlerin isimlerini tek tek okuyarak toplu bir şekilde nikahlarını kıyan Başkan Türel, evlilik cüzdanlarını da gelinlere teslim etti. Nikah törenine oğlu ve kızı ile gelen Bağ çifti ise ilginç bir görüntü oluşturdu.

Nikah töreninin ardından 32 yaşındaki Sevim Bağ, eşiyle kaçarak evlendiğini belirterek "Evlendikten sonra bir ayrılmamız olmuştu. Şimdi tekrar evlendik artık hayatımızın sonuna kadar beraber yaşayacağız" dedi. Sevim Bağ'ın eşi 42 yaşındaki Hüseyin Bağ ise "Artık bir ömür boyu beraberiz" diye konuştu. Nikah töreninin ardından düğün pastasını kesen Başkan Türel, çiftlerle birlikte hatıra resmi çektirdi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 17:08:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?