22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Evlilik ve Düğün Fuarı açıldı

ANTALYA'DA EVLİLİK VE DÜĞÜN FUARI AÇILDI

Antalya'da açılan evlilik ve düğün hazırlıkları fuarında Dubai Kraliyet ailesine yapılan 1 milyon Euroluk gelinlik göz kamaştırdı.

Antalya'nın ilk evlilik ve düğün hazırlıkları fuarı, Antalya Cam Piramit kongre ve sergi salonunda açıldı. Bu yıl 5.'si düzenlenen fuar, evlenecek olan çiftlerin evlilik öncesi ve sonrası isteklerini kolayca bulunabilmesi amaçlanıyor. Gelinlik ve moda evleri, ev tekstili, takı ve mücevher organizasyon firmaları, mobilya, davetiye ve nikah şekeri, oteller ve restoranlar ile beyaz eşya firmalarına kadar yüzlerce stant yeni evlenecek çiftlere hizmetler sunuyor.

Fuarın en göz alıcı ürünü ise Dubai Kraliyet ailesine 1 milyon Euro'ya yapılan gelinlik oldu. 12 kişiyle yaklaşık 4,5 ayda yapılan gelinliğin tasarımcısı Canker Kaçar, eserinde 2 bin 700 adet beyaz safir kullanıldığını belirtti. Paris Hilton, Monica Bellucci gibi birçok dünya yıldızının elbiselerini de tasarlayan Kaçar, "Gelinlikte 24 ayar altın kullandık. Dubai Kraliyet ailesinden prenses Aisha için tasarlanmış bir elbise.Buradaki fuardan sonra Taylant'ta yapılacak mücevher ve takı fuarına katılacağım.

Esere ise 'Zümrütü Anka ismini verdik. Şimdi den çok fazla talibi var" dedi.

Yaklaşık 20 bin kişinin gelmesinin beklendiği fuar 4 Nisan tarihine kadar açık kalacak.

ANTALYA'DA EVLİLİK VE DÜĞÜN FUARI AÇILDI
ANTALYA'DA EVLİLİK VE DÜĞÜN FUARI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2010 Perşembe 20:24:01
Güncelleme :1 Nisan 2010 Perşembe 21:45:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?