22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Evrensekispor Nijeryalıları gönderdi

EVRENSEKİSPOR NİJERYALILARI GÖNDERDİ

Türkiye Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Manavgat Evrensekispor Temmuz ayında kadrosuna dahil ettiği iki Nijeryalı futbolcu ile yollarını ayırdı.

2010-2011 futbol sezonunda Türkiye Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan Manavgat Evrensekispor'un Konya'nın Beyşehir ilçesindeki kampı bütün hızıyla sürüyor. Beyşehir 75. Yıl Cumhuriyet Stadyumu'nda antrenmanlarını sürdüren Manavgat Evrensekispor, günde çift idmanla sezona hazırlanıyor.

Manavgat'ta nefes almanın bile imkansız hale geldiği bu günlerde Beyşehir'de kamp yapmakla çok isabetli bir karar verdiklerini belirten Manavgat Evrensekispor Genel kaptanı Mahmut Coşkun, "Beyşehir kampı oyuncularımız açısından çok yararlı geçiyor. Burada Beyşehir Belediye Başkanı başta olmak üzere herkes bizimle yakından ilgileniyor. Beyşehir halkına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kamp süresince kadroda bulunan futbolcuların performansları doğrultusunda 2010-2011 sezonunda mücadele edecek kadronun şekilleneceğini belirten Coşkun, "Teknik direktörümüz Sait Taş ile futbolcuların durumu hakkında her gün bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Temmuz ayı içerisinde büyük umutlarla transfer ettiğimiz ve Manavgat Evrensekispor'un ilk yabancı oyuncuları olan Nijeryalı ön libero Amobi Okeke (21) ve forvet oyuncusu Romanus Nnamdi Okafor (23) bugüne kadar Teknik heyetin beklentilerine cevap veremediği için takımdan gönderildiler. Takımızda eksikliği hissedilen mevkiiler için oyuncu arayışlarımız ve görüşmelerimiz sürüyor. Yapacağımız hazırlık maçlarında eksiklerimizi daha iyi görme imkanı bulacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 16:49:01
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 17:08:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?