1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ezginin Günlüğü şarkılarıyla coşturdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen Gençlik Festivali kapsamında, Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan Ezginin Günlüğü, Antalyalılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Konser öncesinde, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Başkanı, Prof. Dr. Türkan Saylan için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Festivali etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ücretsiz halk konseri tam bir şölene dönüştü. Konser öncesinde DJ Fatih ve Orient Flamenko’nun latin müzikleri ile nostalji yaşayan Antalyalılar, Türkan Saylan’ı da unutmadı.

Halk konserine gelen coşkulu kalabalık, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Daha sonra alkışlarla sahneye çıkan Ezginin Günlüğü Antalyalıları selamladı. Grup solistlerinden Hüsnü Arıkan ve Eylem Atmaca, geçmişten bu güne sevilen tüm parçalarını seslendirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, konser bitiminde Ezginin Günlüğü’ne teşekkür ederek çiçek sundu. Cumhuriyet Meydanı’nda süren etkinlik konser sonunda su perdesi gösterisi ile devam etti. Gösteri havuzunda oluşan su perdesi üzerine yansıtılan Ulu Önder Atatürk’ün fotoğrafları, 10’ncu Yıl Marşı eşliğinde geceye farklı bir güzellik kattı.

Uzun süren gösteri boyunca, alanı dolduran coşkulu kalabalık 10’ncu Yıl Marşı’nı hep birlikte söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 17:28:53
Güncelleme :20 Mayıs 2009 Çarşamba 17:30:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?