7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Fakir ailelere kömür yardımı

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yardıma muhtaç bin 151 aileye 1’er ton kömür dağıtımı başladı.

Korkuteli Kaymakamlığı tarafından Burdur yolu üzerindeki Karayolları önündeki boş araziye getirilen kömürler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtımına başlandı.
Korkuteli Kaymakamı Rıza Dalan, İlçemize gelen kömürü kış gelmeden ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırma işlemleri başladı.Vakfımız bünyesinde tespit ettiğimiz gelir düzeyi düşük vatandaşlarımızın kışlık yakacak kömür ihtiyaçlarının karşılanması yönünde yürüttüğümüz çalışmalar devam ediyor. Vatandaşlarımızın bu kışı rahat geçirmesi için belirlenen ailelere 1 ton kömür dağıtımını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Kaymakam Dalan, “Kömür dağıtımında amacımız devlet olarak gelir düzeyi düşük vatandaşlarımızın rahat bir kış geçirmeleri, kırsal kesimlerde yaşanan ağaç kıyımları ve kaçak elektrik kullanımının önüne geçmektir. Hazırlanan isim listesine göre köy ve Mahalle sırasına göre yaptığımız dağıtım programlı ve hızlı bir şekilde devam ediyor hedefimiz hava şartlarına göre 15 gün içinde dağıtımı bitirmektir diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2007 Çarşamba 10:59:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?