1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Falezlerde intihar etmek istedi

FALEZLERDE İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Antalya'da, soğuk ve şiddetli fırtınaya rağmen üzerinde sadece iç çamaşırı bulunan bir kişi, 40 metrelik falezlere çıkarak intihar etmek istedi. Psikolojik sorunları bulunduğu belirtilen şahıs iki saatte zor ikna edildi.

Antalya'nın Konyaaltı Caddesi Atatürk Parkı'nda bulunan dünyaca ünlü falezlere çıkan M.A.D. isimli bir kişi intihar etmek istedi. Üzerinde sadece beyaz iç çamaşırı ve ayakkabıları bulunan M.A.D., 40 metre yüksekliğindeki falezlere çıktı.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı ile olay yerine deniz polisi, itfaiye ve ambulans ekipleri geldi. M.A.D., polis ekiplerinin üşümemesi için uzattığı kazağı giymeyerek geri fırlattı. Polisin kendisine çok yaklaştığını düşünen M.A.D. bir süre sonra falez kayalıklarından aşağıya doğru inmeye başladı.

Yaklaşık üç metre akrobatik hareketlerle denize doğru inen M.A.D. itfaiyenin attığı ipi de kabul etmeyerek geriye attı. Yaklaşık iki saat falezlerde şiddetli rüzgar ve soğuğa rağmen çıplak bir şekilde bekleyen M.A.D. olay yerine yakınlarının gelmesiyle ikna oldu. İtfaiyenin uzattığı ipi vücuduna saran M.A.D. polis tarafından yeniden falezlerin üst kısmına çekildi. Bütün bu olanları çevrede bulunan bazı vatandaşlar çay içerek bazı vatandaşlar da dürbünle izledi.

Atatürk Parkını gezen turistlerde olayı şaşkın bakışlarla izledi ve kameralarına kaydetti. Gazetecilerin sorularını cevaplamayan M.A.D., gelen 112 ekibinin ambulansında yapılan kontrolün ardından ifadesi alınmak üzere Bahçeli Polis Merkezi'ne götürüldü.

Psikolojik sorunları bulunan ve tedavi gören M.A.D.'nin neden intihar etmek istediği öğrenilemedi.

FALEZLERDE İNTİHAR ETMEK İSTEDİ
FALEZLERDE İNTİHAR ETMEK İSTEDİ
FALEZLERDE İNTİHAR ETMEK İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2009 Pazar 18:28:00
Güncelleme :20 Aralık 2009 Pazar 18:41:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?