7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Falezlerden atladı diz kapağı kırıldı

ANTALYA'da çalıştığı tekstil fabrikasından çıkartılan 19 yaşındaki Gamze Uysal, dün gece 30 metrelik falezlerden atladı. Sazlık ve yumuşak zemine çakılan genç kız, diz kapağındaki kırıkla kurtuldu.


Dün gece saat 22.00 sıralarında, Karaalioğlu Parkı içindeki Hıdırlık Kulesi'nin önüne gelen Gamze Uysal, bir süre cep telefonuyla görüştü. Hararetli telefon görüşmesi sırasında genç kızın ayakkabılarını çıkarıp kenara koymasından ve çantasını yere bırakmasından şüphelenen çevredekiler, polise haber verdi.

Telefon görüşmesini bitiren Uysal, karşısında polisleri buldu. Genç kızın intihara kalkışacağını anlayan polis memurlarının ikna çabaları sonuç vermedi. Yaklaşık 30 metre yükseklikteki falezlerden kendini boşluğa bırakan genç kız, sazlık ve yumuşak zemine çakıldı.

Vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler oluşan ve diz kapağı kırılan Uysal, olay yerine gelen itfaiye kurtarma timi ve deniz polisi tarafından kurtarıldı. Gamze Uysal, deniz polisinin kurtarma botuyla Yatlimanı'na getirildi. Limanda bekleyen 112 ekiplerine teslim edilen Uysal, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Hayati tehlikesi bulunmayan genç kızın, bir tekstil fabrikasında çalışırken kısa süre önce işten çıkartıldığı ve borçları olduğu belirtildi.

DHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2007 Cuma 12:49:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?