21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Fatih Mahallesi hak ettiği hizmeti aldı

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, asfalttan yeşil alana, sağlık ocağından PTT şubesine her alanda Fatih Mahallesi’ne hak ettiği hizmeti verdiklerini söyledi. 

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, mahalle, ev, esnaf ziyaretleriyle sorunları yerinde görüp çözüyor. Makamlar sırça köşkümüz olmayacak, sözünü 4,5 yıldır uygulamayla yerine getiren Öner, sabah kahvaltısıyla esnafla, akşamları da mahalle ziyaretleriyle mahalle sakinleriyle buluşuyor. 

Fatih Mahallesi’ni ziyaret eden Öner, mahalleye yaptıkları, yapılacakları hizmetleri anlattı; mahallelilerin sorunlarını dinledi. Fatih Mahallesi’nin, mülkiyet sorunu nedeniyle ihale edilemeyen sağlık ocağı sorununu hayırsever bularak çözdüklerini belirten Başkan Öner, “Yer tahsisini yaparak, hayırsever bularak mahallemize, büyük ihtiyaç olan sağlık ocağını kazandırdık. Büyük oranda tamamlanan sağlık ocağını, inşallah ocak ayında hizmete açacağız” dedi. 

Öner, PTT şubesi açılmasına vesile oldukları Fatih Mahallesi’nin çamurlu ve tozlu yollarının da sıcak asfalta kavuşturduklarını anımsatarak, “Mahallemizde 3 ana caddenin sıcak asfaltını yaptık. Şu ana kadar mahallemizde 5,3 kilometre sıcak asfalt, 3,7 sathi kaplama ve 2 bin metrekare beton kaldırım çalışması gerçekleştirdik. İhalesi gerçekleştirilen kanalizasyon çalışmasının bitmesiyle birlikte 2009 yılı içerisinde Fatih Mahallemizin ara sokaklarına da sıcak asfalt dökeceğiz.” şeklinde konuştu. 

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, iki park da kazandırdıkları Fatih Mahallesi’nin lise ihtiyacının da Akdeniz Sanayi Sitesi’ne yapılacak olan 24 derslikli meslek lisesi ve Çamlıbel Mahallesi’ne inşa edilecek 24 derslikli lise ile karşılanacağını ifade etti. Fatih Mahallesi’ne hizmet etmeye devam edeceklerini kaydeden Öner, konuşmasının ardından mahalle sakinleriyle sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 16:12:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?