22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Fatih Mahallesi'ne yeni park

Kepez Belediyesi, içerisinde mini çim futbol sahasının, fitness aletlerinin yer aldığı 4 dönümlük bir parkı Fatih Mahallesi'ne kazandırdı.

Spora ve sporcuya sahip çıkan bir anlayışla çalışan Kepez Belediyesi, semt spor sahalarıyla da gençlere spor yapacağı modern alanlar oluşturuyor. Her mahalleye park ilkesiyle çalışan ve ilçe halkının spor, sosyal donatı alanı ihtiyacını karşılayan çok amaçlı parkları yapmayı tercih eden Kepez Belediyesi, bir parkın yapımını daha tamamladı.

İlçenin değerini artıran yeşil alan yatırımına büyük önem veren Kepez
Belediye Başkanı Erdal Öner döneminde Fatih Mahallesi, 2. parkını da kavuştu. İçerisinde mini çim futbol sahasının ve ilçe halkına açık havada spor yapma imkanı sunan fitness aletlerinin yer aldığı spor temalı park hizmete girdi. Mahallenin çocukları da, çamurlu alanlardan, sokak aralarında futbol oynamaktan kurtulup, ilk kez çim sahada futbol oynamanın sevincini yaşıyor. Mahalle sakinleri de, parkta yer alan fitness aletleriyle, spor yapma imkanına kavuşmuş oldu. Oturma gruplarının yer aldığı parkta, yürüyüş parkuru da bulunuyor.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, yaptıkları spor temalı parklarla çocukları, hem yeşil alana hem de çağdaş mekanlarda spor yapma imkanına kavuşturduklarını söyledi.

Sağlıklı bir neslin yetişmesi için spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini belirten Öner, "Bu amaçla, gençlerin spor yapabileceği modern tesisler yaparken, mahallelerimize de semt spor sahaları kazandırıyoruz. Böylece çocuklarımız, çamurlu alanlarda, sokak aralarında spor yapmaktan kurtulup, yeşil dokusu olan çağdaş mekanlarda spor yapma imkanına kavuşuyor. Basketbol sahası ağırlıkta olmak üzere şu ana kadar 35 mahallemizde semt spor sahası yaptık. Görev süremiz içerisinde bu rakamı 52 mahalleye çıkarmayı hedefliyoruz. Semt spor sahalarıyla, parklarla, çocuklarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 13:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?