1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında düğün için geldikleri kentte bir yakınlarını kene ısıran aile, hastane dönüşünde kamyonun altında kaldı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kovanlık köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yeğeni Selçuk Kılavuz'un düğünü için kente gelen Adem Kılavuz'un kullandığı 46 K 075 plakalı otomobil yolun karşısına geçerken Ramazan C. yönetimindeki 15 EL 699 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kamyonun altında yaklaşık 25 metre sürüklenen otomobil parçalara ayrılırken kazada sürücü Adem Kılavuz ile gelin Hülya Ünal'ın annesi Iraz Ünal hayatını kaybetti. Damadın yakınları Hacer Kılavuz ve Zilfi Kılavuz ise sıkıştıkları yerden
itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak Akdeniz Üniversitesi, Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil Servis ünitesinde tedaviye alınan Hacer ve Zilfi Kılavuz'un hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Damadın akrabası 19 yaşındaki Hacer Kılavuz'u düğün için geldiği köyde kene ısırdığı ve hastanede yapılan müdahalenin ardından çıkartıldığı kazanın ise düğün evine dönerken meydana geldiği öğrenildi.

Olay yerine gelen her iki ailenin yakınları sinir krizleri geçirdi. Olay yerinde güvenlik önlemleri alan Jandarma ekipleri kamyon sürücüsü Ramazan C.'yi gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 15:41:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?