1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Felçli işadamının gurur intiharı

İki yıldır kısmi felç olan bir işadamı, engelli oluşunu gururuna yediremeyip 13. kattan aşağı atlayarak intihar etti.

Antalya'da, işadamı 58 yaşındaki Erol Kulakçı, eşi ile birlikte yemeğe davetli olduğu teyzelerinin 13'üncü katta bulunan evinin balkonundan ölüme atladı. Vücudunun sağ bölümü kısmi felç olan Kulakçı'nın bu durumu gururuna yediremediği için intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Fener Mahallesi 1940 Sokakta bulunan Tokşin Sitesi'nde, Nebahat Demirci'ye ait dairede meydana geldi. Eşi Ayşe Kulakçı'nın teyzesi Nebahat Demirci'nin evine akşam yemeğine davetli olan bir su dağıtım firması sahibi Erol Kulakçı, yemeğin ardından hava almak için 13'ncü kattaki dairenin balkonuna çıktı. Yaklaşık iki yıl önce vücudunun sağ tarafında meydana gelen kısmi felç nedeniyle uzun süredir psikolojik sorun yaşadığı belirtilen Kulakçı, balkondan kendini aşağı bıraktı.

Sitenin yanından geçen yola düşen Erol Kulakçı, olay yerinde hayatını kaybetti.
Misafirliğe geldiği eşinin teyzesi ile iş adamının eşi, Erol Kulakçı'nın ölümüyle sinir krizi geçirdi.

Sitenin çevresinde bulunan birçok apartmanda oturanlar, iş adamının intiharına şahit oldu. Olaya tanık olan çevre sakinleri, bir anda balkondan birinin düştüğünü gördüklerini ve ne yapacaklarını şaşırdıklarını söyledi. İşadamı Kulakçı'nın bir yakını, iki yıl önce geçirdiği by-pass sonrasında damarlarında tıkanıklık oluştuğunu ve kısmi felç nedeniyle sağ tarafının tutmadığını belirtti. Bu olayın iş adamını çok üzdüğü, bu yüzden psikolojisinin bozulduğu belirtildi.

İş adamının, felç olmayı gururuna yediremediği için balkondan atlayarak intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Kulakçı'nın cesedi morga kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 11:00:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?