21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Felezler'de can pazarı

Antalya’da ailesi tarafından okula gönderilmediğini ve anne-baba ilgisinden yoksun bırakıldığını söyleyen bir genç kız, 50 metre yüksekliğindeki kayalıklardan denize atlayarak ölmek istedi.

Olay yerine gelen deniz polisi dalgıçları, suya atladıktan sonra bayılan genç kızı sudan çıkardı.
Edinilen bilgiye göre, saat 12.00 sularında Atatürk Kültür Parkı içindeki falezlere inen 17 yaşlarındaki genç kız, kayalıklarda bira içmeye başladı.

Alkol aldıktan sonra üzerine çıktığı kayalığın uç kısmına doğru yaklaşmaya başlayan genç kız, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaklaşık 2.5 saat boyunca genç kızı çıktığı yerden inmeye ikna etmeye çalıştı. İsmi öğrenilemeyen genç kız, kendisine yardımcı olmak isteyen polislere, "Artık her şey bitti. Ben ölmek istiyorum. Ailem benimle ilgilenmiyor, babam beni okuldan aldı. Yaşamak istemiyorum" dedi.

Genç kızı ikna turu devam ederken, deniz polisi de olay yerine botla geldi. 2 dalgıç polis, kıyafetlerini giyerek suya atladı ve genç kızı aşağıya indirmek için harekete geçti. Polislerin yanı sıra dalgıçların da kendisine doğru yaklaştığını gören genç kız, "Bana yaklaşmayın" diyerek kendisini suya bıraktı. Dalgıçların müdahalesi ile sudan çıkarılan ve bayılan genç kız, polislerin sırtında kayalıklardan yukarıya taşındı. Olay yerine ambulans çağrılmazken, genç kız karga tulumba polis otosuna bindirilerek Antalya Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

antalya
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2004 Salı 17:10:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?