21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Fenerbahçe ikinci yarıya hazırlanıyor

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe, akşam antrenmanında gol çalışması yaptı.


Antalya Belek'teki Arcadia Golf Sport Resort Oteli'nin sahasında Teknik Direktör Arthur Zico yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-lacivertli futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından uzun pasa dayalı bir koordinasyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, defanstan ofansa yönelik teknik ve taktik ağırlıklı uzun bir çalışmanın ardından özel olarak çalışılan gol varyasyonlarıyla sona erdi. Bu son bölümde Sarı-lacivertli futbolcular, Zico ve İrfan Saraloğlu'nun sağlı sollu ortalarını çeşitli
eşleşmeler ve vuruş teknikleriyle gole çevirmeye çalıştı.

Antrenmanı kalabalık bir taraftar grubu da izledi. Şut çalışmasında futbolcuların uzaktan attıkları şık goller taraftarlardan alkış topladı. Antrenmanda Sarı-lacivertli futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi. Antrenman sonrası taraftarlar, Sarı-lacivertli futbolculardan imza almak ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
Öte yandan kontrol amaçlı gittiği Hollanda'dan bugün Antalya'ya dönen ve kampa katılan Sırp futbolcu Mateja Kezman, otelde fizyoterapist eşliğinde bir çalışma yaptı.


Fenerbahçe, yarın saat 17.30'da başlayacak antrenmanla Antalya kampındaki çalışmalarını tamamlayacak. Yarın saat 11.00'de otelin sahasında Fenerbahçe'yi takip eden medya mensupları ile teknik heyet bir maç yapacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico ise, saat 13.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 02:50:01
Güncelleme :10 Ocak 2008 Perşembe 02:57:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?