8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Fenerbahçelilerden 100. yıl balosu

Antalya Fenerbahçeliler Derneği tarafından 100. yıl ve şampiyonluk balosu düzenlendi.
Talya Otel'de düzenlenen gecede Mezdeke Dans Grubu'nun şovlarıyla şampiyonluğu kutlayan Fenerbahçeliler, gece geç saatlere kadar süren etkinlikte şampiyonluğu ve 100. yıl coşkusunu doyasıya yaşadılar. Geceye Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Serhat Çeçen, İdari Menajer Volkan Ballı, Sarı-lacivertli futbolcu Can Arat, dernek yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Asbaşkan Serhat Çeçen, Fenerbahçe'yi dünya kulübü yapmak konusunda çaba gösterdiklerini belirterek, Fenerbahçe'nin futbolun yanı sıra basketbol, voleybol, masa tenisi gibi branşlarda da şampiyonluk kazanarak başarılı bir sezon geçirdiğini söyledi.

İdari Menajer Volkan Ballı ise, Antalya'nın kendileri için özel bir yer olduğunu belirterek, Fenerbahçe'nin doğru bir yolda olduğunu ve başarılarının devam edeceğini kaydetti. Dans gösterileriyle başlayan gecede daha sonra Fenerium defilesi yapıldı. Programda daha sonra sahne alan Mezdeke Dans grubu ise yaptığı şovla davetlileri coşturdu.

Geceye katılanlar programın son bölümünde ellerindeki Fenerbahçe bayrakları ile şampiyonluğu ve 100. yılı doyasıya kutladı.
iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2007 Cumartesi 11:35:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?