21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Festival Bale gösterisi ile son buldu

Gösteri öncesinde Side Belediye Başkanı Osman Delikkulak bir teşekkür konuşması yaptı ve sponsor firmalara plaket verildi. Antik Tiyatrodaki gösteri sonrasında ise Side Limanı’nda kapanış konseri ve muhteşem havai fişek gösterisiyle festival sona erdi.

Tüm etkinlikleri eşiyle birlikte izleyen ve son gösteri öncesi kapanış konuşması yapan Side Belediye Başkanı Osman Delikkulak, festival günlerinin oldukça yoğun ve başarılı geçtiğini dile getirerek, "Bu mekanda 2000 yıl önce yaşayanların yüksek sosyal yaşam düzeyine, maalesef erişebilmiş değiliz; ama Side’yi gerçekten bir kültür ve sanat merkezi yapmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Gelecek yıllarda çok daha doyumcul, keyifli ve hoş bir festival düzenleme çalışmalarına şimdiden başlayacağız. Gelecek yıldan itibaren Uluslararası Festivaller Birliği’ne üye olacağız. Festivalde emeği geçen başta Kültür ve Turizm Bakanlığımız olmak üzere tüm mensuplarına, sanatçılara, belediyemiz çalışanlarına ve yönetici arkadaşlarımıza ve etkinliklerimizi izleyen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Konuşma sonrası festivale destek veren sponsorlara onur belgesi veren Delikkulak, "Sidemiz’de yıllardır aynı kişi ve kurumlar sponsorluk yapıyorlar. Bu kesimin daha da artmasını diliyoruz. Sponsorluk faaliyeti geliştikçe ve insanlar dayanışmanın önemini anladıkça güzelliklerin daha da ortaya çıkacağına inanıyorum" dedi.

iha-side
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2004 Pazartesi 11:24:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?