1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Festival coşkusu sürüyor

6.Kemer Altın Nar Festivali 2.gün etkinlikleri yine göz kamaştırdı.

 Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Muazzez Gül ile birlikte geceye katılırken, Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Anatürk, Belediye Meclis Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Kadir Batu ile protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş organizasyona katıldı.

Etkinliği izlemek üzere Festival boyunca Kemer’de konuk olan sanatçılarda organizasyonu izlemek üzere yerini aldı. Başarılı sunucu Çiğdem Tunç’un sunuculuğu ile başlayan gecede Colours of Turkey grubunun gösterisi öncesi Brezilya sambacıları yürekleri hoplatan dansları ile Kemer’lileri büyüledi.

Çiğdem Tunç, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü sahneye davet ederken, alkış tufanı koptu. Başkan Gül, burada yaptığı konuşmada, “ Herkese hoş geldiniz diyorum ve festivalimizin Kemer’e hayırlı olmasını diliyorum. 1998 yılında en son 5.sini düzeldiğimiz Nar Festivalinin ardından bu yıl 10 yıllık bir aradan sonra 6.sını düzenliyoruz. Halkımızın verdiği destek, kendimize olan güven ile sizlere bu festivali hazırladık. Bu festivalin hazırlanmasında büyük emeği olan benim abim Erşan Başbuğ’a başta olmak üzere burada bizleri yalnız bırakmayan tüm sanatçı dostlara ve siz değerli Kemer halkına teşekkür ediyorum.” dedi.

Ahmet Erkal Festival alanında düzenlenen ve saat 21.30 de başlayan etkinlikte, Genel Sanat Yönetmenliğini Murat Baytaş’ın gerçekleştirdiği ve ülkemizin kültürel ve bölgesel zenginliğini dansla dışa vurumu olan Colours of Turkey grubu, muhteşem gösterisi ile davetlilerden tam not aldı. Kostümleri, müzikleri ve sahne düzenlemeleri ile canlı bir arşiv olarak sahnede yerini alan Colours of Turkey, yalnızca bir gösteri değil, ülkemizin toplumsal mozaiği de yansıtan bir platform olarak göze çarptı.
 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 08:57:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?