1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Feyzullah Arslan'dan veda

Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, yaptığı yazılı açıklama ile Antalyalılara veda etti. Arslan, 3 yıldan bu yana sürdürdüğü görevinden kendi isteği ile Yurtdışı Güvenlik Ataşeliği görevine atandığını belirttiği açıklamasında, Antalya’dan hoş sedalarla ayrıldığını belirtti.

Veda açıklamasında Antalya'da Emniyet Teşkilatı’nda çalışan tüm arkadaşları ile birlikte ‘Kent halkının huzuru, bizlerin gururudur’düşüncesiyle çalıştıklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

"Polis Vatandaş El Ele, Antalya'da Daha Huzurlu Günlere sloganıyla Toplum Destekli Polislik çalışmalarına önem vererek çalıştık. Yakalayan polis değil, önleyen polis, yardım eden polis, vatandaşın beğeni ve desteğini her zaman almaya çalışan polis olarak görev yapmaya özen gösterdik. Antalya'da her sabah Haber Merkezince polis telsizinden personelimize yapılan günaydın anonsunda, ‘Polise yasalarla verilen, güvenlik ve huzuru sağlama hizmetlerinde, vatandaşın memnuniyeti, personelin değeri ve önemi de göz önünde bulundurularak, Turizm kenti Antalya'da, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ni kullanan, Toplum destekli polis projesi ile kalite standartları çerçevesinde, en kısa sürede en iyi ve başarılı sonuçlar üreten, kendisini sürekli yenileyip geliştiren, ortak akıl ve ortak güç kullanmayı ilke edinmiş tüm değerli personelimize, Sayın 33 10 adına gününüz aydın olsun der, sevgiler sunar, başarılar dileriz’ cümlelerine yer verdik.”

Arslan, açıklamasında 5 bin 500 personel ile her gün yeniden göreve başladıklarını da bildirerek, şunları söyledi:

“Başarılı olmak için sizlerin desteğinin şart olduğunu bilerek o desteği almaya çalıştık ve sizler de bize o desteği verdiniz. Ortak akıl ve ortak güçle çalıştık, tüm çalışmalarımız sonucunda uygulanan projeler başarıya ulaşmış, Antalya'da şuçların sayısı oldukça düşmüştür. Vatandaşın desteği ve memnuniyeti her geçen gün artmış ve herkesin inancı ‘Asayiş Berkemal’ olmuştur. Sözün özü Antalya istenen huzur ve güvenliğe kavuşmuş, polis vatandaş kaynaşmış, ‘ Malum yerdeyiz, vatandaşın gönlündeyiz’ düşüncesi herkesce kabullenilmiştir”
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 14:28:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?