1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Feyzullah Arslan'dan veda ziyareti

İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yurt dışına Güvenlik Ataşesi olarak atanan Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Antalya'dan 8 Temmuz'da ayrılacak olan İl Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, Manavgat Emniyet Müdürü Hakan Kırca'yı makamında ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürü Hakan Kırca, Arslan'a bir buket çiçek ile dolma kalem hediye etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polisleri tek tek dolaşarak helallik isteyen Arslan, "Başta İlçe Emniyet Müdürü Hakan Kırca ve görevli memur arkadaşlara ayrıca Manavgat halkına Emniyet teşkilatına vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim. 3,5 yıllık görev süremde Manavgat'ta her hangi bir problem yaşamadık. Problem yaşanmamasında elbette ki vatandaşlarımızın büyük desteği var. Buradan ayrılsak da gönlümüz Antalya'da" dedi.

Yurtdışı güvenlik ataşeliğini Avrupa ülkelerinden birinde yapacağını belirten Arslan, kararname imzalanmadığı için Almanya, İtalya, Hollanda ve Belçika'da mı yapacağının net olarak belli olmadığını söyledi.

Öte yandan Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, Manavgat Emniyet Müdürü Hakan Kırca tarafından kendisine sunulan bir buket çiçeği Manavgat basını adına Manavgat'ın Sesi Gazetesi Yazıişleri Müdürü Hakan Tankaya'ya verdi. Aslan, Manavgat Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler tarafından aracının arkasından bir kova su dökülerek yolcu edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 16:23:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?