1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Film değil gerçek!

Antalya'nın Alanya ilçesi ve beldelerinde küçük yaşta 3 kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddiasıyla 7 aydır aranan zanlı, ilçede çekimi devam eden 'Süper Çocuklar' adlı filmin setinde yakalandı.

Alanya'nın Güllerpınarı Mahallesi, Oba ve Tosmur beldelerinde 7 ay içinde yaşları 4 ile 6 arasında değişen 3 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunan bir zanlının yakalanması için polisler çalışma başlatmıştı.

İlk taciz Güllerpınarı Mahallesi'nde meydana gelirken 6 yaşındaki bir kız çocuğu apartmanın altında bulunan depoya indirilmiş ve iç çamaşırı çıkarılarak elle tacizde bulunulmuştu. Daha sonra polise Tosmur ve Oba beldelerinde buna benzer taciz olaylarıyla ilgili şikayet geldi.

Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, kıdemli polisler Şenel Maden ve Murat Güven'den oluşan özel bir ekip kurdu. Alanya'da meydana gelen taciz olayının ardından bir işyerine ait güvenlik kamerası tacizciyi koşarken görüntüledi. Bu görüntüyü incelemeye alan ekipler araştırmasını genişletti.

Tacize uğrayan çocukların verdiği bilgi doğrultusunda şahsın robot resmini çizen ekipler, araştırmanın altıncı ayında şahsa benzeyen 3 kişiyi tespit etti. Polis, 3 şahsın gizlice fotoğraflarını çekerek kimlik tespiti için mağdur kızlara gösterdi. Her üç kız da bir kişi üzerinde mutabık kaldı. Araştırmanın yedinci ayında şahsın Mardinli H.A. (24) olduğu belirlendi. Takibe alınan şahsın Alanya'da çekilen 'Süper Çocuklar' adlı filmde rol aldığı belirlendi. Bunun üzerine harekete geçen polis,
sabah erken saatlerde Oba beldesinde filmin çekiminin yapıldığı stüdyolara baskın düzenleyerek film kostümleri içinde olan şahsı yakaladı.

Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şahıs burada yapılan sorgusunda küçük yaştaki çocukları taciz ettiğini itiraf etti. Şahıs, sorgusunun ardından doktor kontrolü için Alanya Adliyesi'ne götürüldü. Emniyet yetkilileri aynı bölgede başka tacizlerin de olabileceği şüphesi üzerine soruşturmayı derinleştirdiklerini bildirdi.

FİGÜRANLIK İÇİN BAŞVURMUŞ
Filmin yönetmeni Celal Remo, zanlının üç gün önce gelerek rol almak istediğini ve kendisine küçük bir figüranlık rolü verildiğini söyledi. Remo, "Ancak polisler bu sabah sete gelerek şahsı götürdü. Kendisi bugün ilk kez çekime katılacak ve kötü adam rolünde olduğu için filmin kahramanlarından senaryo gereği dayak yiyecekti" dedi.

Süper Çocuklar adlı film, İstanbul Sinema Sanatı ve Tiyatro Ltd.Şti. tarafından çekilirken, yönetmenliğini Celal Remo yapıyor.

Filmin konusu ise, ışıklı gezegenler sisteminde yer alan "Dünya Gezegeni" ile ışıklı gezegenler sistemi dışındaki siyah tabaka sisteminde bulunan "Kuş Gezegen" arasında geçiyor. Kuş Gezegenin azılı haydutlarından Şamo ile iki adamını dünyaya iniş yapar, dünyanın kötülüklerine karşı savunmasız olan çocuklardan Sinem, İlker, Melisa ve Sülo süper güçlerle donanarak haydutlarla mücadele eder.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2009 Pazartesi 22:08:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?