1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Filmleri aratmayacak dram!

Antalya Yetiştirme Yurdu'nda kalırken 2004 yılında araba çarptığı için iki ay komada kalan 17 yaşında bir genç, bugün yolu karşıdan karşıya geçerken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Kızılarık Caddesi üzerinde meydana geldi. Lazer Türk Reklam isimli bir firmada çalışan Erdem Toğuç (17), sabah işe gitmek için kaldığı Antalya Yetiştirme Yurdu'ndan çıktı. Yolun karşısında bulunan işyerine gitmek isteyen Toğuç, karşı yönden gelen Süleyman İ. yönetimindeki 07 CUB 64 plakalı otomobilin altında kaldı. Çarpmanın etkisiyle Erdem Toğuç yolun kenarına sürüklendi.

Çevrede bulunanlar polis ve 112 Acil Servis ekibini kaza yerine çağırdı. 112 Acil Servis ekibinin tüm müdahalesine rağmen Erdem Toğuç kaza yerinde hayatını kaybetti.

Olayı duyar duymaz gelen Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Seymen ve Sosyal Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürü Ramazan Özen, polislerden kazayla ilgili bilgi aldı.

2004'DE KURTULMUŞTU

Bugün trafik kazasında hayatını kaybeden Toğuç'un 2004 yılında kaldığı çocuk yuvasından kaçarak Muğla'nın Bodrum ilçesine gittiği ve burada bir aracın çarpması sonucu iki ay yoğun bakımda kaldığı öğrenildi. Annesini iki yıl önce trafik kazasında kaybeden talihsiz gencin babası ise cenaze törenine katılmadı.

Arkadaşlarının trafik kazasında öldüğünü duyar duymaz hastaneye koşan yetiştirme yurdu öğrencileri gözyaşlarına boğuldu. "Ölümü ilkinde ıskaladı ama ecel peşini bırakmadı" diye ağıt yakan arkadaşları, Toğuç'u son yolculuğuna uğurladı. Muratpaşa Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına katılan arkadaşları, Toguç'un tabutu başından ayrılamadı. Toğuç, cenaze namazının ardından Uncalı Mezarlığında toprağa verildi

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 00:41:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?