21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Finike Festivali sona erdi

Antalya'nın Finike ilçesinde düzenlenen festivalin final gününde sahne alan ünlü sanatçı Funda Arar, hayranlarını coşturdu.

Finike Festivali dün akşam düzenlenen konser ile sona erdi. Fuar alanında düzenlenen ve yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konserde söylediği şarkılarla davetlilere unutulmaz bir gece yaşatan Funda Arar, sahne performansı ile beğeni topladı.

Beyaz kostümü ile sahneye çıkan ünlü sanatçı Arar, Antalya'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, ikinci kez sahne aldığı Finike Festivalinin örnek bir organizasyon olduğunu dile getirdi. Funda Arar'ın şarkıları ile kendilerinden geçen davetliler geçe geç saatlere kadar dans ederek eğlendi.

Konser sonunda Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, ünlü sanatçı Funda Arar'a portakal ve plaket verdi. Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, 20 yıldır geleneksel olarak düzenledikleri Finike Festivali'nin büyük bir coşku içerisinde geçtiğini belirterek, hasatlarını tamamlayan hemşerilerinin festival ile yorgunluk attığını ve eğlendiğini söyledi

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 12:21:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?