1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Firari dana sahibini devirdi!

DANA KOVALAMACASI HASTANEDE BİTTİ

Antalya'da kamyonetinden kaçan bir dana, sahiplerine ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sahibini boynuz darbesiyle yaralayan kurbanlık dana, bir eve girince yakalanabildi.

Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Sütçüler Mahallesi'nde Cuma Bozoğlan ve oğlu Serhat Bozoğlan'a ait bir dana kamyonetinden atlayarak kaçmaya başladı.

Vatandaşların uzun süre kovalamasının ardından Sütçüler Mahallesi'nden Düden Şelalesi Kavşağını geçip Sakarya Parkı'na kadar 2 kilometre kovalanan dana, Teomanpaşa Mahallesi ara sokaklarına girdi. Mahallede bulunan bir eve giren dana vatandaşlar tarafından çembere alındı. Dananın tekrar kaçmaması için evin giriş bölümü yaklaştırılan minibüsle kapatıldı.

Danayı severek sakinleştirmeye çalışan vatandaşlar ardından boğazına ip geçirip kafasına çuval örterek danayı etkisiz hale getirmeye çalıştı. Bu sırada yaşanan kargaşada dananın boynuz darbesi ile sahibi Cuma Bozoğlan yaralandı. Yakalanan dana olay yerine çağrılan bir kasap tarafından kurban edildi.

Yaralanan dananın sahibi Bozoğlan için olay yerine 112 ambulans ekibi çağrıldı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Bozoğlan Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

DANA KOVALAMACASI HASTANEDE BİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2009 Cuma 12:05:01
Güncelleme :27 Kasım 2009 Cuma 18:28:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?