16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Fırıncılar Odası'ndan ziyaret

FIRINCILAR ODASINDAN ZİYARET

Antalya Fırıncılar Odası’nın yeni yönetim kurulunu kabul eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, halkın, ekmeği sağlıklı koşullarda, ekonomik bir şekilde tüketebilmesi için işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Kongre süreçlerini tamamlayarak yeni yönetimlerini belirleyen Antalya Fırıncılar Odası Başkanı Musa Kazım Buhurcu ve yönetim kurulu üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Buhurcu, Başkan Tütüncü’nün destekleriyle fırıncı esnafına yönelik güzel hizmetler yapacaklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hakan Tütüncü de, el birliği ile fırıncı esnafının en iyi şekilde hizmet alabilmesi için her türlü çalışmaya destek vereceklerini belirtti. Halkın temel gıda maddesinin ekmek olduğu belirten Başkan Tütüncü, “Bu da kamu sağlığını ilgilendiren bir konu. Belediye olarak, halkın ekmeğinin, sağlıklı ve ekonomik bir şekilde tüketebilmesi için işbirliğine hazırız. Bu konuda gereken her türlü çalışmayı Antalya Fırıncılar Odası ile birlikte yapmaya hazırız” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 10:17:02
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 11:56:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?