1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Fırtına yol kapattı

Antalya kent merkezinde ve çevresinde saatteki hızı 70 kilometreye ulaşan fırtına, yaşamı olumsuz etkiliyor. Şiddetli yağış nedeniyle Antalya-Korkuteli karayolu 2 saat trafiğe kapandı.

Antalya'da dün geceden buyana süren sağanak yağış akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Fırtına Antalya ve çevresinde saatteki hızı 70 kilometreyi bulurken, kent merkezi ve bazı ilçelerinde de yoğun yağış görülüyor.

Akdeniz Bulvarı Konyaaltı sahilinde dalgaların attığı taş ve kumlar nedeniyle sahil yolu tek yönde trafiğe kapatılırken, Kemer-Antalya karayolunun Tünek Tepe kavşağı sel nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bazı araçlar ise sular içinde kaldı. Konyaaltı Belediyesi ekiplerinin çalışmasıyla Kemer-Antalya karayolu bir saatlik çalışmanın ardından trafiğe açılırken çalışmalara Konyaaltı Belediye Başkanı Muhitin Böçek'te katıldı.

Antalya-Korkuteli yolunun Termesos Kavşağı ile Tahtalı mevkileri arasında kalan bölgede yoğun yağış ve heyelan nedeniyle kapandı. Antalya ve Korkuteli istikametinden hiçbir araç gönderilmezken onlarca araç mahsur kaldı. Antalya'dan Korkuteliye gitmek isteyen vatandaşlar ise Karaman Köyündeki petrol istasyonlarında bekletildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 09:20:35
Güncelleme :29 Ocak 2009 Perşembe 09:28:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?