21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Fırtınada batan gemi çıkarılıyor

Antalya'nın Kemer ilçesinde, üç yıl önce şiddetli fırtına nedeniyle Kemer açıklarında karaya oturarak batan TOR-3 gemisi çıkarılmaya başlandı. Kındılçeşme'de çıkarılan TOR-3 batık gemisi burada parçalanarak Antalya'ya götürülecek.

Kemer Hurdacılık Sahibi Mustafa Eren, geçen yıllarda şiddetli fırtına nedeniyle sahile yaklaşık 300 metre mesafedeki kayalıklara çarparak batan TOR 3 gemisinin yerinden çıkarılarak Kındılçeşme mevkiinden taşındığını söyledi.

Kemer Kaymakamı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Antalya Denizcilik Başkanlığı, Kemer Belediye Başkanlığı ve emeği geçen herkese teşekkür eden Eren, "Ben üç yıl önce burada bir söz vermiştim. Kemer Turizmi adına kötü görüntüyü buradan kaldırmak adına söz vermiştim. Şimdi verdiğim sözü tutuyorum, maddi zararım çok fazla olmasına rağmen bu kötü görüntüyü çevreye ve insanlara zarar vermeden çıkarmayı hedeflemiş bulunmaktayız. Şimdi gördüğünüz gibi en önemli kısmını Kındılçeşme'ye getirmiş bulunmaktayız. Geri kalan kısmını ilerleyen günlerde getireceğiz. Önemli olan çabuk değil temiz bir şekilde getirmektedir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 13:06:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?