7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Fitness Park tamamlandı

Kepez Belediyesi, Fatih Mahallesi’nde bir dönüm alandan oluşan ve içerisinde fitness aletlerinin bulunduğu parkın yapımını tamamladı.


Kepez Belediyesi’nden Fatih Mahallesi’ne fitness aletli park. 3 yılda 273 bin metrekare yeşil alanda 60 park yapan Kepez Belediyesi, beldeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’in, “Her mahalleye bir park” ilkesiyle mahalleler parklarına kavuşuyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince bir ay önce Fatih Mahallesi’nde yapımına başlanan park da tamamlandı.

1 dönüm alandan oluşan parkın içerisinde, Kepez halkına açık havada spor yapma imkanı sunan fitness aletleri de yerleştirildi.

Mahallenin imajını değiştiren parkın içerisinde çocuk oyun seti, oturma grupları bulunuyor.

Parkın hizmete girmesiyle, mahalle sakinlerinin sosyal aktivite, spor, çocuklarının oyun alanı ihtiyacı da karşılanmış oldu. Mahalle sakinleri de, çok amaçlı parkın yapımından dolayı Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’e teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2007 Salı 14:15:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih durmaz IP: 88.229.70.xxx Tarih : 11.04.2008 18:10:30

kepezin antalyanın arka bahcesi olmasını istemiyorum kepez ve kepezde oturanlar daha güzeline laik olduklaeını düşünüyorum bu konuda yetkililerden daha cok özveri istiyorum saygılarımla