1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Fotoiz tutkunları kampa giriyor

FOTOİZ TUTKUNLARI OLİMPOS'DA KAMP YAPACAK

fotoiz.com üyesi 200 fotoğraf sanatçısı, Antalya'nın Kumluca ilçesi Olimpos bölgesinde kamp yapacak.

Türkiye'nin önde gelen fotoğraf paylaşım sitelerinden www.fotoiz.com, Düzce Güzeldere şelalesi kampının ardından şimdi de Kumluca Belediyesi'nin sponsorluğunda Antalya Olimpos'ta kampa giriyor. Düzenlediği kampla tam bir fotoğraf akademisi haline dönüşen fotoiz.com başarılı organizasyonlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. 29-30-31 Ekim tarihlerinde Olimpos'ta kampa girecek olan fotoiz üyeleri üç gün süreyle hem fotoğraf eğitimi alacak hem de bölgenin doğal ve arkeolojik alanlarında fotoğraf safarileri düzenleyecek.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde dört kamp gerçekleştiren ve binlerce üyesini başarılı bir organizasyonla bir araya getiren Fotoiz Genel Yayın Yönetmeni Erdal Kınacı, "Bu güne kadar düzenlediğimiz tüm etkinliklere büyük bir katılım sağladık. Türk fotoğraf sanatçıları şimdiye kadar çektikleri fotoğrafları sadece sanal ortamda paylaşıyordu. Bizimle birlikte fotoğraf sanatçıları sanal birlikteliği gerçeğe dönüştürdü. Kamplara katılan üyelerimiz kamp süresince hem birbirleriyle tanışıyor hem de fotoğraf konusunda eğitim alıyor" dedi.

Kamp yaptıkları bölgelerde düzenledikleri foto safarilerin bölge tanıtımı adına son derece önemli bir olay olduğunu anlatan Kınacı, şunları söyledi: "Geçen ay Düzce Güzeldere'de gerçekleştirdiğimiz kamp büyük ses getirince üyelerimiz bir yenisini daha talep etti. Bunun üzerine süratli bir çalışma ile yeni bir program hazırladık. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın ilgi ve desteği ile yeni kampımız Antalya Olimposta olacak. Tüm üyelerimizi ve fotoğraf severleri kampımıza davet ediyoruz."

İZ BIRAKMAK İÇİN KAMPA EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ

Türkiye'nin önde gelen fotoğraf sanatçılarının Kumluca'da kamp yapacak olmasının bölge tanıtımı için son derece önemli bir olay olduğunu dile getiren Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ise "Böyle bir fotoğraf topluluğunun ilçemizde kamp yapmak isteği bize iletildi. Biz hiç düşünmeden bu etkinliği sahiplendik. Çünkü burada çekilecek fotoğraflar ilçemizin tarihi ve doğal zenginliklerini Türkiye'nin gözleri önüne görüntülü bir şekilde sunacak" dedi.

Millet olarak görsel objelerden çok etkilendiğimizi anlatan Çetinkaya, şunları söyledi: "Bölgemizin sahip olduğu zenginliğini gözler önüne sermek ve Kumluca'nın tanıtımına katkı sağlamak adına ölümsüz çalışmalar ortaya koymak için elimizden geleni her zaman yapmaya hazırız. Tüm Antalyalı fotoğraf severleri de bu kampa davet ediyoruz."

FOTOİZ TUTKUNLARI OLİMPOS'DA KAMP YAPACAK
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 12:26:03
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 14:18:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?