16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Foton Çağı konserleri başlıyor

FOTON ÇAĞI KONSERLERİ ANTALYA’DAN BAŞLIYOR

‘Foton Çağı Projesi’ ile dünyayı etkisi altına aldığı bilinen foton ışınlarına ve ayışığının etkilerine karşı müzikal ve felsefi farkındalık yaratmayı amaçlayan ünlü sanatçı Gökhan Kırdar, projenin ilk sahne performansını 27 Haziran’da Antalya’da gerçekleştirecek.

Türkiye dışında New York, Londra, Berlin, Viyana gibi dünyanın önemli şehirlerinde konserler vermeye hazırlanan Gökhan Kırdar, müziğin dans, video ve özel ışıkla desteklendiği, müzik terapisi özelliği de taşıyan ‘Foton Çağı’ konserlerinde sanatçı, projeyi oluşturan başlıklar ‘İlk Aşk’, ‘Beni Buluş’, ‘Seni Buluş’, ‘Bizi Buluş’ ve ‘O’nu Buluş’ dönemlerinden seçtiği albüm ve şarkıları, kendine özgü felsefi ve lirik anlatımıyla seslendirecek.

AYIN EVRELERİNDE HAYRANLARLA BULUŞMA

Ünlü sanatçı, dünyada ilk kez gerçekleştirilen bir fikirle proje kapsamında yer alan albümlerinin oluşum aşamalarını internet ortamında hayranları ve dinleyicileri ile paylaşıyor. Kırdar, eserlerini www.gokhankirdar.info resmi internet sayfasındaki OQLUB’a katılan hayranları ile her Pazar ve Ay’ın evrelerine göre gerçekleştirilen canlı buluşmalarda besteliyor ve hediye olarak yayınlıyor.

DİZİ MÜZİKLERİNE İMZA ATTI

Birçok solo albümün yanı sıra, ‘Kurtlar Vadisi’ dizisi ve filmleriyle birlikte, ‘Yabancı Damat’ ve ‘Haziran Gecesi’ adlı dizilerin müziklerine de imza atan Gökhan Kırdar; 1999 Ankara Film Festivali’nde En İyi Kısa Film Ödülü alan ‘Namaste’ adlı kısa filmin, 2002 İstanbul Belgesel Film Festivali’nde İzleyici Özel Ödülü’nü alan ‘Tekfur Sarayı ve İstanbul’ adlı belgeselin, Los Angeles Film Festivali En İyi Film Ödülü’nü alan ‘Fırsat’ filminin müziklerini besteledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 09:58:04
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 11:07:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?