21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Fuarda alakasız tanıtım

YİYECEK İÇECEK FUARINDA ALAKASIZ TANITIM

Antalya'da, kapılarını açan yiyecek içecek fuarında yer alan enerji içeceği standında, iç çamaşırlarıyla dans eden Playboy kızları dikkat çekti.

Antalya Fuarcılık A.Ş (ANFAŞ) tarafından organize edilen gıda alanında Türkiye'nin en büyük fuarı haline gelen 18. Akdeniz Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarı (Food Product 2011), Antalya Expo Center'da açıldı.

30 bin metrekare alan üzerine kurulan fuarda yurt içi ve yurt dışından 415'e yakın firma yer aldı. 50 bine yakın ziyaretçinin gelmesi beklenen fuarda, özellikle enerji içeceği stantlarında yapılan şov dikkat çekti.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ramazan Kadak'ın da katıldığı fuarda, enerji içeceği stantları adeta şov için birbirleriyle yarıştı.

Muğla, İstanbul, Ankara, İzmir, KKTC'deki 2 bine yakın otel satın alma müdürleri ile bin üzerinde restoran ve fast food yöneticisinden oluşan alım heyetinin ziyaret edeceği fuarda, enerji içeceği tanıtımı yapılan bir stantta ünlü oyuncu Demi Moore'un rol aldığı 'Striptiz' filmi adeta yeniden yaşandı. İç çamaşırları ile sahneye çıkan ve kendilerine Playboy kızları diyen üç kişi, yaptıkları gösteri ile dikkat çekti.

Bir başka enerji içeceği firmasının tanıtımında ise dev pitonla gösteri yapıldı. Gösteri sırasında yılana büyük ilgi gösterilirken korkan vatandaşlarında olması gözden kaçmadı.

YİYECEK İÇECEK FUARINDA ALAKASIZ TANITIM
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2011 Çarşamba 17:26:04
Güncelleme :16 Şubat 2011 Çarşamba 18:08:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?