22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Fuhuş baronu Antalya'da yakalandı

HOLLANDA'DAN KAÇTI ANTALYA'DA YAKALANDI

Hollanda'da, 120 kadına işkenceyle fuhuş yaptırdığı iddiasıyla cezaevinde kalan ve çocuğunu görmek için özel izinle çıkarak Türkiye'ye kaçan Şaban B., Antalya'da yakalandı.

Hollanda'da, 120 kadına işkenceyle fuhuş yaptırdığı iddia edilen Şaban B., eşinin doğum yapmasının ardından 1 haftayı çocuğunun yanında geçirmek için hakimden özel izin alarak kaldığı cezaevinden çıkmıştı. 'Uyuşturucu', 'İnsan ticareti yapmak' ve 'Kara para aklamak' suçları nedeniyle hakkında kesinleşmiş 7.5 yıl hapis cezası bulunan fuhuş baronu Şaban B., her gün polise yerini bildirmesi gerekirken Türkiye'ye kaçmış ve hakkında interpol tarafından kırmızı bültenle aranması kararı çıkmıştı.

'YARASA LÜKS EVİNDE YAKALANDI'

Yapılan bir ihbar üzerine takip başlatan Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şaban B.'yi Konyaaltı İlçesindeki lüks evinde gözaltına aldı. Gündüzleri hiç dışarıya çıkmaması nedeniyle 'Yarasa' lakabı verilen Şaban B., sağlık kontrolünden geçirildi. Şaban B.'nin Türkiye'de sürekli adres değiştirdiği ve tanınmamak için evinden gece geç saatler dışında hiç çıkmadığı bildirildi.

Şaban B.'nin havuzlu rezidans evinde cezaevinde görmek için özel izin aldığı kızı ve eşinin de bulunduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 16:05:02
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 17:04:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?