22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Fuhuş' iddiası Popstarı ağlattı

Bir televizyon kanalının düzenlediği Popstar yarışmasıyla ünlenen Rus asıllı şarkıcı Elena Kryuchkova, hakkında fuhuşa aracılık yaptığı ve polis tarafından arandığı yönünde çıkan haberleri yalanlayarak, asılsız haberler nedeniyle aile yaşantısının bozulduğunu söyledi.

Elena Kryuchkova, Antalya’nın Kemer İlçesi’nde avukatı Yusuf Demir ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Yusuf Demir, haberlerin yayımlandığı gazetelere tekzip yazısı gönderdiklerini ve adli makamlara başvurduklarını belirterek, "Çeşitli gazetelerin birinci sayfasında ’Popstar, kadınsatar çıktı’ başlığı altında, müvekkilemin de resmi bulunan, gerçek dışı, onur kırıcı ve aşağılayıcı nitelikte bir haber çıkmıştır. Söz konusu haberde ’Antalya’da fuhuşa aracılık yapmak suçundan yargılanan popstar Rus Elena hakkında duruşmalara katılmadığı için tutuklama kararı çıkarıldı’ denilmektedir. Özellikle Rus olması nedeniyle böyle bir yakıştırma yapılması bir ulusa da hakaret niteliğini taşımaktadır" dedi.

Elena’nın mazbut bir aile yaşamı olduğunu, hakkında en ufak bir soruşturma, gözaltına alınma, tutuklama kararı bulunmadığını kaydeden Demir, haberlerin ekonomik mağduriyete sebebiyet verdiğini, ileriye dönük 200 bin Euro tutarındaki ön projeleri askıya alındığını söyledi.

Açıklama sırasında gözleri dolan Elena ise, "Bu haber beni çok ama çok üzdü. Gazetede 1998 yılında fuhuş yapmak suçundan gözaltına alındığım yazılıyor. Ben Türkiye’ye ilk kez 2001 yılında geldim. Bu haberden sonra aile düzenimiz tamamen bozuldu" diye konuştu.

Elena’nın eşi Metin Şensoy da, "Benim ailem ve akrabalarım telefon açıp Elena hakkında yapılan haberleri sordular. Elena’ya göstermedim önce, ama o internette görmüş. Çok üzüldü. Şok oldu ve o hafta düzenlenen konsere de gidemedi. Bu haberden sonra aile düzenimiz tamamen bozuldu. Elena artık evden dışarı bile çıkamıyor. Tamamen eve kapandı" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2005 Salı 14:11:40
Güncelleme :25 Mayıs 2005 Çarşamba 12:52:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?