7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Fuhuş villasına ikinci baskın

ANTALYA'da fuhuş yaptırılan villaya baskın düzenleyen jandarma, koltuğun ve yatak bazasının içinde saklanan yabancı uyruklu iki hayat kadınıyla karşılaştı. Aynı villaya iki yıl önce yapılan baskında da zorla fuhuş yaptırılan 5 kadın kurtarılmış, villa sahibi Osman Şeker tutuklanmıştı. Son operasyonda villa sahibinin Gürcistan asıllı 20 yaşındaki eşi ile ilk eşinden olan 21 yaşındaki oğlu gözaltına alındı.

İnsan Ticareti Acil Yardım Hattı ‘157’ nolu telefonu arayan bir kadın, fuhuşa zorlandıklarını belirterek ihbarda bulunup adres verdi. Belirtilen adres Antalya merkeze bağlı Çalkaya Beldesi Güzelyurt Mahallesi sınırları içinde olduğu için Antalya Jandarma Alay Komutanlığı'na durum bildirildi.

Villaya baskın yapan jandarma ekipleri, para karşılığı fuhuş yaptırılan yabancı uyruklu iki kadını, baskınlara karşı özel olarak hazırlanan koltuk döşemesinin içinde ve yatak bazasında buldu.

Fuhuş yaptırmak suçundan iki yıl önceki baskında tutuklanan villa sahibi 42 yaşındaki Osman Şeker'in Gürcistan asıllı 20 yaşındaki eşi Hülya Şeker ile ilk eşinden olan 21 yaşındaki oğlu Murat Şeker, iki kadını pazarladıkları gerekçesiyle gözaltına alındı. Evde yakalanan Ukrayna uyruklu 19 yaşındaki Karina Avtukhov ile Özbek uyruklu 26 yaşındaki Stella Kasprik de sınırdışı edilmek üzere Antalya Emniyeti Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi.

Ayrıca operasyonda, villa bahçesinde gezici fuhuş yaptırılmak üzere dizayn edilen 07 GJ 627 plakalı minibüs ile ve çok sayıda porno CD de ele geçirildi.

Gözaltındaki Murat Şeker ile üvey annesi Hülya Şeker, jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.

KIZGIN YAĞLA İŞKENCE

Aynı villaya 2 Ağustos 2005 tarihinde baskın yapan jandarma, bahçesinde sığınak bulmuş, Ukrayna'dan iş vaadiyle kandırılarak getirilen 5 kadını kurtarmıştı. ‘Mahzen’ adı verilen operasyonda fuhuşa zorlanan kadınlar, villa sahibi Osman Şeker ve oğlu Murat Şeker'in fuhuş yapmak istemedikleri zaman bacaklarına kızgın yağ döktüğünü, döverek karanlık odaya kapattığını ve tırnaklarını çekmekle tehdit ettiğini söylemişti. O tarihte villa sahibi Osman Şeker çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Kadınlardan 20 yaşındaki Y.M., havalimanında pasaportlarının ellerinden alındığını belirterek, “Sığınağa kilitlendik. Fuhuş yapmak istemeyince dayak yiyorduk. Babası ve oğlu, bacaklarıma ve cinsel organıma kızgın yağ döktü. Yüzüme işkence yaptı. İşkencenin izleri geçmedi” demiş ve bacaklarındaki yara izlerini göstermişti.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 27 Mart 2007 Salı 18:27:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?