22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Fuhuşa polis engeli

Antalya polisi, fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine bir otele yaptığı baskında 5 kişiyi gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ismini açıklamadıkları ve önceden fuhuşa aracılık yaptığı ve yabancı uyruklu kadınları zorla fuhuş yaptırdığı ihbarını aldıkları bir kişiyi göz hapsine aldılar.

Şahsı uzaktan takip eden Ahlak Bürosu dedektifleri, şüpheli şahsın Arapsuyu Mahallesi 3. Cadde üzerinde bulunan Paradise Hotel’e girip çıktığını tespit ettiler. Otel içerisinde fuhuş yapıldığını tespit eden Ahlak Büro Amirliği ekipleri, şüpheli kişinin kaçma ihtimali üzerine asayiş ekiplerinden yardım alarak otele baskın yaptılar.

 Asayiş ve Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı ortak operasyonda, 3’ü yabancı uyruklu 4 bayan ve fuhuş yaptığından şüphelenilen bir kişi yakalandı. Yakalanan kadınlar ve fuhuş yaptığı şüphesiyle gözaltına alınan bir kişi, Ahlak Büro Amirliği’ne incelenmek üzere götürüldüler. Polis, göz hapsine aldığı ve takip ederek fuhuş yapılan oteli tespit ettiği kişinin de ifadesini alması için asayiş şube Müdürlüğü’ne götürüldüğünü belirtti.

Yakalanan şahısların ifadelerinin alınmasının ardından, adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Antalya-İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2004 Çarşamba 11:38:19
Güncelleme :30 Aralık 2004 Perşembe 09:58:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?