15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Funda Arar coşturdu

FUNDA ARAR COŞTURDU

Akdeniz Üniversitesi tarafından düzenlenen ve her yıl farklı temalarla kutlanan ‘Uluslararası Akdeniz Gençlik Şenliği’, bu yıl ‘Engelsiz Kampus, Sınırsız Eğlence’ teması ile devam ediyor.

Yurt içinden 19, yurt dışından 17 üniversitenin öğrencilerinin katıldığı ’13.Uluslararası Akdeniz Gençlik Şenilği’ kapsamında konser veren ünlü sanatçı Funda Arar, gençleri coşturdu. Konser alanını dolduran binlerce genç, sanatçının seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara eşlik ederken, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, konser sonunda şenliğe katkılarından dolayı Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e bir plaket verdi.

8 Mayıs tarihinde sona erecek şenlikte sergiler, DJ. Party, konserler, sempozyumlar, konferanslar, sportif aktiviteler, animasyonlar, yarışmalar, workshoplar, dans gösterileri ve müzik dinletileri yer alacak. 13. Uluslararası Akdeniz Gençlik Şenliği kapsamında, Muratpaşa Belediyesi’nin katkıları ile Kubat, Döşemealtı Belediyesi’nin katkıları ile Gece Yolcuları, Kepez Belediyesi’nin katkıları ile Sıla ve Anadolu Ateşi gençlerle birlikte olacak.

FUNDA ARAR COŞTURDU
FUNDA ARAR COŞTURDU
FUNDA ARAR COŞTURDU
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 15:57:04
Güncelleme :5 Mayıs 2010 Çarşamba 17:02:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?