21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Futbl sahasına 2 bin kişilik tribün

Akdeniz’in en büyük 3 bin 500 kişilik çift salonlu spor salonunu tamamlayan Kepez Belediyesi, mevcut futbol sahasına da 2 bin kişi kapasiteli tribün yapıyor.

Kepez Belediyesi, ilçeyi spor merkezi yapacak yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor.
Kepez Belediyespor Tesisleri içerisinde yer alan futbol sahası da yenileniyor. Kepez Belediyespor futbol branşlarının maçlarını oynadığı, konserlerin ve yağlı pehlivan güreşlerinin yapıldığı futbol sahasına 2 bin kişilik portatif tribün yapılıyor.

İnşaatı başlayan tribünün, amatör lig maçlarına yetiştirilmesi hedefleniyor. 100 metre boyunda, 68 metre enindeki futbol sahasına, tribünün yanı sıra hakem odası, soyunma odaları ve kafeterya da inşa edilecek. Böylelikle Kepez Belediyespor’un futbol sahası daha aktif hale gelmiş olacak.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, spora ve sporcuya sahip çıkan bir anlayışla çalıştıklarını belirterek, ilçeyi sporun merkezi yapacak bir tesisin daha yapımına başladıklarını söyledi.

Türk sporuna 3 bin 500 kişilik çift salonlu modern bir spor salonu kazandırdıklarını anımsatan Öner, sanatsal ve sportif etkinliklere ev sahipliği yapan futbol sahasında da, ihtiyaçları karşılayacak şekilde yenileme çalışması başlattıklarını belirtti.

Futbol sahasına yapılan 2 bin kişilik kapasiteyi, ileriki zamanlarda ihtiyaca göre, artıracaklarını ifade eden Başkan Erdal Öner, inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla Antalyalıların, futbol maçlarını, sanatsal etkinlikleri ve Kepez Belediyesi’nin Geleneksel İlkbahar Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni modern bir spor tesiste izleyeceklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 15:20:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?