1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Futbolcular laktak testinden geçti

ANTALYASPOR'DA FUTBOLCULAR LAKTAK TESTİNDEN GEÇTİ

Antalyasporlu futbolcular, lige verilen arada laktat testinden geçti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçının ardından üç gün izinli olan Antalyasporlu futbolcular Hasan Subaşı Tesisleri'nde toplandı.

Kırmızı-beyazlı futbolculara lige verilen arada teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde laktat testi yapıldı.

Futbolcular, gruplar halinde, önce hafif tempo koşturulurken, testte, her 3 dakikada bir futbolcuların nabızları ölçülerek, kulak memelerinden alınan kanlar özel bir cihazla değerlendirildi.

Test öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Turkcell Süper Ligi'ne verilen 15 günlük arayı iyi değerlendirmek istediklerini söyledi.

Bu arayı iyi değerlendirmek istediklerini belirten Özdilek, "Sakat ve cezalı oyuncularımız var. Bu konuda sıkıntılıyız. Burada kalan oyuncular ile Denizli maçının hazırlıklarına başladık. Fatih Ceylan önümüzdeki hafta çalışmaya başlayacak. Kerim ve Orhan cezalı. Jedinak, Batak ve Ali Zitouni milli takıma gitti" dedi.

Hafta sonunda Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile hazırlık maçı yapacaklarını belirten Özdilek, "Oyuncularımın son durumlarını görme açısından önemli bir karşılaşma olacak. Önümüzde zorlu bir Denizlispor deplasmanı var. Artık kolay bir takım yok. İçeride ve dışarıda her maç zorlu geçiyor. Bu ligde her türlü sonuça açık olmak gerek. Denizlispor maçı her iki takım için de önemli bir müsabaka. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Denizli'ye kazanmak için gideceğiz.

Kazandığımız zaman da yukarılara bir adım daha yaklaşacağımızı umut ediyorum. Rakibin bulunduğu konumu da biliyoruz. İçerisinde bulunduğu sıkıntıyı da biliyoruz. Zorlu bir mücadele olacak. Ama biz bu zorluğu kaldırabilecek oyuncu grubuna sahibiz. Son vuruşlarda etkili olabilseydik çok daha farklı yerlerde olabilirdik. Son İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da gol pozisyonlarını gole çeviremeyince puan kaybettik. Oyunsal anlamda hiç bir sıkıntımız yok. Pozisyonlara giren bir takımız. Gol

vuruşlarında biraz daha kararlı olmamız gerekiyor. Antrenmanlarda bunla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Gol atma sıkıntısını da giderdiğimiz zaman çok daha farklı konumda olacağız. Bir takım pozisyona giriyorsa gol yapmama şansı yok. Bir takım gol pozisyonuna giremiyorsa sıkıntı vardı. Son vuruşlar biraz beceri ve dikkat istiyor. Giderilmeyecek bir sorun değil ve gidereceğiz" diye konuştu.

Öte yandan, Antalyaspor lige verilen arada Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile Pazar günü hazırlık maçı yapacak.

ANTALYASPOR'DA FUTBOLCULAR LAKTAK TESTİNDEN GEÇTİ
ANTALYASPOR'DA FUTBOLCULAR LAKTAK TESTİNDEN GEÇTİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 14:12:00
Güncelleme :11 Kasım 2009 Çarşamba 14:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?